Werkzaamheden

 

Pleisterwerkpleisterwerk

Pleisteren is het stukadoren van wanden en plafonds om deze behangklaar of sausklaar te maken. Het hangt van de ondergrond af of er een dunne 'filmlaag' dan wel een dikkere 'raaplaag' moet worden aangebracht. Deze (gepleisterde) ondergronden zijn tevens geschikt voor andere afwerkingen, bijvoorbeeld sierpleister, fijn schuurwerk of spack.

 

 

Raapwerk raapwerk

Raapwerk is geschikt voor ruwe ondergronden, zoals gemetselde wanden. Met raapwerk kunt u ook scheve wanden recht en glad laten maken. De stukadoor verdeelt de dikte van de gipslaag dan zo dat het eindresultaat van het stucwerk weer waterpas is. Raapwerk kan ook op ronde ondergronden worden aangebracht. U kunt dan denken aan een open haard of de draaiing bij een trap.

 

 

Spachtelputz spachtelputz

Spachtelputz stucwerk is een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Stukadoors brengen spachtelputz meestal aan in een laag van 1 tot 4 millimeter. Er zijn verschillende korreldiktes spachtelputz verkrijgbaar, zodat u de keuze heeft uit verschillende structuren. Spachtelputz is de meest gebruikte soort sierpleister.

 

 

Fijn schuurwerk schuurwerk

Fijn schuurwerk is een hechtgips met een fijne korrel in het materiaal. De gips wordt handmatig opgezet op wanden en plafonds. Als eindresultaat heeft u een mooi levendig oppervlak, dat spierwit opdroogt.

 

 

 

Sauswerk sauswerk

Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande woning, kantoorpand of winkelpand, wij voorzien uw wanden en plafonds van de gewenste kleur. Na het eerst grondig repareren en kitten van de af te werken muren en plafonds sausen wij het werk in een door u gewenste kleur. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit en plakken alles grondig af zodat de rest van uw woning er netjes uit blijft zien.

 

.Tevens verrichten wij graag voor u Italiaans stucwerk en Beton Cire